Wednesday, September 25, 2013

Jocuri online pentru fete

Intreaba o fata despre placerile vinovate pe care le are si ea o sa iti spuna totul de pe dorinta de a fi o zana intr-o tara plina cu magazine, sute de haine si mii de accesorii. Si pentru fetele tinere, aceasta lista are avea o singura aditie -- sa joace jocuri online unde pot cumpara haine virtuale.

O astfel de obsesie cu jocurile online printre fetele din oras a starnit curiozitatea unui producator sa organizeze o petrecere pentru ele. In aceasta petrecere facuta intr-un joc online, este plina de fete cu gusturi in moda, care sunt partea din aceasta lume virtuala. In astfel de jocuri cu interpretare de roluri sunt foarte populare in orase, si a creat pentru fete o alta platforma de a experimenta cu stilul modei, pentru a petrece ore sa se imbrace, ca sa fie in competitie cu divele din moda, si la sfarsit sa iasa castigatoare ca cele mai frumoase fete.

O fata de 13 ani de la oras a spus ca se distreaza zilnic intr-un astfel de joc."Jocul meu preferat este acel joc barbie cu It Girl, de pe jocurile.us, in care ma joc zilnic. Cand mama pleaca ma joc tot timpul, Am ajuns la nivelul 78 intr-o luna si numele meu online este Trisha, nu e tare?" rade ea. Si o alta fata de 15 ani, care urastete sa se duca la petrecere in viata rala, este un adevarat animal la petrecerile virtuale."Stii ce fac online -- castig credite, cumpar rochii si ma duc la cele mai tari petreceri."

Deasemenea, exista fete in oras care au devenit adevarate experte in moda online. O fata de 14 ani, care vrea sa fie un experta in moda, a castiga o diploma online in unul din jocurile ei preferate. "Sunt in expert in moda in jocul COco Girl, si nici nu iti poti imagina cat de mult am muncit pentru a lua aceasta diploma. Nu este usor -- daca nu joci jocul nu ai de unde sa stii".

Unele fete sunt foarte incantate sa joace aceste jocuri impreuna cu prietenele lor si sa isi uneasca puterile pentru a invinge modelele cele mai titrate din orasul virtual. Unele fete se joaca doar pentru a se razbuna pe fetele snoabe din clasele lor sau doar pentru distractia de a deveni cele mai cunoscute dive din joc

No comments:

Post a Comment